Nathan Rozendal

Mijn naam is Nathan en ik heb voor de opleiding FV/AV gekozen omdat mijn hobby’s fotograferen en filmen zijn. De keuze voor Landstede is gevallen omdat ik de school fijner vind dan Deltion. Het is mooier en bovendien erg compact.

De verwachting die ik heb van deze opleiding is mijn diploma halen en als freelancer aan de slag gaan als cameraman. Ik heb redelijk wat ervaring met het filmen en fotograferen. Ik film veel natuur en bewerk ook veel. Onder opdrachtgevers heb ik nog niet echt ervaring, maar ik hoop dat ik daar binnenkort verandering in kan brengen.

Mijn interesses buiten het filmen en fotograferen om zijn gamen met vrienden en dan met name Black Ops 3 en race spellen. Ik mountainbike ook veel op de Veluwe. Ik ga iedere dag op de fiets naar school vanuit Wapenveld. Longboarden vind ik ook erg leuk.

Over vijf jaar zou ik graag mijn eigen bedrijfje starten in de film-en-fotografie en mijn agenda bomvol hebben met filmklussen.

Comments are closed.