Denise Zantingh

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en ik van uitdagingen houd. Deze opleiding die bied ook zeker die uitdaging. Ik heb gekozen voor Landstede omdat ik hiervoor de kappersopleiding deed. Die opleiding heb ik ook hier gedaan, op Landstede. Dat is mij heel goed bevallen, dus daarom heb ik ervoor gekozen om deze opleiding ook op Landstede te doen. Ik verwacht van deze opleiding dat je veel gaat organiseren en veel in goeie banen moet leiden.

Ik werk bij WE, dat is een kleine kledingwinkel in Hoogeveen. Ik heb zelf ook een kleine kapperszaak. Ook doe ik veel dingen met mijn vriendinnen en mijn vriend.

Ik zie mijzelf over 5 jaar grote beurzen organiseren, en wellicht grote kappersshows. De Beautybeurs spreekt mij echt heel erg aan, daar zou ik later ook graag aan mee willen werken.